Plechovky s kondenzovaným mlékem vložíme neotevřené do hrnce s vodu, přivedeme k varu a vaříme při mírně teplotě asi 1 ½ hodiny. Vyjmeme a necháme zchladnout. Pak teprve plechovky otevřeme a jejich obsah vlijeme do mixéru. Za postupného přilévaní rumu a smetany ušleháme jemný krémovitý likér. Domácí Baileys podáváme nejlépe ve vychlatených sklenkách.
Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
22. prosince 2009
Domáci Baileys
2 plechovky slazeného kondenzovaného mléka., ½ rumu., 200 ml smetany ke šlehání
Plechovky s kondenzovaným mlékem vložíme neotevřené do hrnce s vodu, přivedeme k varu a vaříme při mírně teplotě asi 1 ½ hodiny. Vyjmeme a necháme zchladnout. Pak teprve plechovky otevřeme a jejich obsah vlijeme do mixéru. Za postupného přilévaní rumu a smetany ušleháme jemný krémovitý likér. Domácí Baileys podáváme nejlépe ve vychlatených sklenkách.
Plechovky s kondenzovaným mlékem vložíme neotevřené do hrnce s vodu, přivedeme k varu a vaříme při mírně teplotě asi 1 ½ hodiny. Vyjmeme a necháme zchladnout. Pak teprve plechovky otevřeme a jejich obsah vlijeme do mixéru. Za postupného přilévaní rumu a smetany ušleháme jemný krémovitý likér. Domácí Baileys podáváme nejlépe ve vychlatených sklenkách.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat