30. dubna 2010

Pečená krůtí roláda

400 g krůtího prsa, 150 g mletého vepřového masa, 1 vejce, 1-2 lžíce smetany, sůl, mletý bílý pepř,150 g zeleninové směsi, 2 lžíce oleje, 1 lžíce másla
Krůtí prso prokrojíme a náležitě naklepeme a prosolíme. Do mísy vložíme mleté maso, vejce, přilijeme smetanu, osolíme, opepříme a důkladně promícháme. Vložíme zeleninovou směs ( kukřičné zrna, karotku, brokolici apod.).Tuto směs naneseme na krůtí maso, zarolujeme a převážeme tenkým motouzem. Vložíme do pekáčku, přidáme olej, máslo a zvolna upečeme dozlatova. Poté odstraníme motouz a nakrájíme na plátky. Příloha může být libovolná. 

Žádné komentáře:

Okomentovat