23. května 2012

Krůtí prsíčka podle hospodskýho

1 kg krůtích prsíček,2 čabajské nebo paprikové klobásy, sklenička kaparů,šlehačka,olej,sůl,mletý pepř,špetka papriky, cibule, kousek pórku

Na olej dáme zpěnit na kostičky pokrájenou cibuli a pokrájený pórek. Do cibule přidáme na kousky pokrájená prsíčka, osolíme, opepříme a přidáme špetku papriky a necháme dusit ve vlastní šťávě.Pokud je potřeba, podlijeme trochou vody. Když je maso měkké, přidáme na kolečka pokrájenou klobásu, chvilku prohřejeme, přidáme kapary a zalijeme šlehačkou. Necháme chvilku povařit.Pokud budeme prsíčka připravovat jako minutku,necháme cibuli a pórek o trochu déle restovat na oleji. Postup dále stejný. Příloha: bramboráčky, hranolky nebo opečené brambory

Žádné komentáře:

Okomentovat