Maso nakrájíme přes vlákno na řízky, osolíme, opepříme, potřeme tukem, vložíme do nízké zapékací misky. Upečeme, ke konci podlijeme vínem a pokapeme citrónovou šťávou. Šťávu zahustíme trochou škrobové moučky rozmíchané ve vodě. Jako přílohu podáváme dušená kukuřičná zrna.
Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
2. února 2017
Dušené jehněčí maso
1 kg jehněčí kýty, 2 lžíce tuku, sůl, pepř, 1 dl červeného vína, citrónovou šťávu, škrobovou moučku
Maso nakrájíme přes vlákno na řízky, osolíme, opepříme, potřeme tukem, vložíme do nízké zapékací misky. Upečeme, ke konci podlijeme vínem a pokapeme citrónovou šťávou. Šťávu zahustíme trochou škrobové moučky rozmíchané ve vodě. Jako přílohu podáváme dušená kukuřičná zrna.
Maso nakrájíme přes vlákno na řízky, osolíme, opepříme, potřeme tukem, vložíme do nízké zapékací misky. Upečeme, ke konci podlijeme vínem a pokapeme citrónovou šťávou. Šťávu zahustíme trochou škrobové moučky rozmíchané ve vodě. Jako přílohu podáváme dušená kukuřičná zrna.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat