Rohlíky nakrájet na kostičky, v míse zalít mlékem s rozmíchanými vejci a nechat odpočinout. Maso nakrájet na kostičky a přidat k namočeným rohlíkům. Osolit, opepřit, přidat oprané nasekané zelené natě. Promíchat. Směs přendat do pekáče a péct v předehřáté troubě při 175°C (stupeň 2) 20 - 25 minut.
Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
2. února 2017
Velikonoční nádivka ze zelenou nati
400 g vařeného uzeného masa, 6 vajec, 6 rohlíků, 10 ml mléka, 6 lžic zelené natě (kopřiva, petržel, pažitka), 1/2 lžičky mletého pepře, 1 lžička soli, 40 g másla na vymazání formy
Rohlíky nakrájet na kostičky, v míse zalít mlékem s rozmíchanými vejci a nechat odpočinout. Maso nakrájet na kostičky a přidat k namočeným rohlíkům. Osolit, opepřit, přidat oprané nasekané zelené natě. Promíchat. Směs přendat do pekáče a péct v předehřáté troubě při 175°C (stupeň 2) 20 - 25 minut.
Rohlíky nakrájet na kostičky, v míse zalít mlékem s rozmíchanými vejci a nechat odpočinout. Maso nakrájet na kostičky a přidat k namočeným rohlíkům. Osolit, opepřit, přidat oprané nasekané zelené natě. Promíchat. Směs přendat do pekáče a péct v předehřáté troubě při 175°C (stupeň 2) 20 - 25 minut.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat