Maso vaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou a celým pepřem. Měkké maso vyjmeme a po zchladnutí rozkrájíme na porce. Ze sádla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem z masa, dobře rozmícháme, přidáme prolisovaný česnek, majoránku a dobře povaříme. Nakonec zlepšíme smetanou, podle chuti přisolíme a přelijeme přes porce vařeného masa.
Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
2. února 2017
Skopové na majoránce
200 g skopového masa, sůl, stroužek česneku, 50 g kořenové zeleniny, 20 g sádla, 4 lžíce smetany, 20 g hladké mouky, celý pepř, majoránku
Maso vaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou a celým pepřem. Měkké maso vyjmeme a po zchladnutí rozkrájíme na porce. Ze sádla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem z masa, dobře rozmícháme, přidáme prolisovaný česnek, majoránku a dobře povaříme. Nakonec zlepšíme smetanou, podle chuti přisolíme a přelijeme přes porce vařeného masa.
Maso vaříme v osolené vodě s kořenovou zeleninou a celým pepřem. Měkké maso vyjmeme a po zchladnutí rozkrájíme na porce. Ze sádla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem z masa, dobře rozmícháme, přidáme prolisovaný česnek, majoránku a dobře povaříme. Nakonec zlepšíme smetanou, podle chuti přisolíme a přelijeme přes porce vařeného masa.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat