V míse rozmícháme celá vejce s mlékem, pak přidáme vařené jemně posekané maso, sůl a koření, zahustíme strouhanou houskou tak, aby nádivka nebyla příliš tuhá. Nakonec vmícháme oprané nasekané kopřivy. Pečeme v máslem vymaštěném pekáčku asi půl hodiny.
Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
2. února 2017
Velikonoční nádivka po moravsku
200 ml mléka, 2 vejce, 350 g vařeného uzeného masa, sůl, pepř, nové koření, 100 g strouhané housky, mladé kopřivy, 50 g másla
V míse rozmícháme celá vejce s mlékem, pak přidáme vařené jemně posekané maso, sůl a koření, zahustíme strouhanou houskou tak, aby nádivka nebyla příliš tuhá. Nakonec vmícháme oprané nasekané kopřivy. Pečeme v máslem vymaštěném pekáčku asi půl hodiny.
V míse rozmícháme celá vejce s mlékem, pak přidáme vařené jemně posekané maso, sůl a koření, zahustíme strouhanou houskou tak, aby nádivka nebyla příliš tuhá. Nakonec vmícháme oprané nasekané kopřivy. Pečeme v máslem vymaštěném pekáčku asi půl hodiny.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat