23. dubna 2010

Filé na zelenině a houbách

60 dkg rybího filé, malý celer,10 dkg hub nebo žampiónů, 2 cibule,citrónová šťáva, 2 zelené papriky,
2 rajčata, rajčatový protlak, sůl, 5 dkg másla, pažitka
Celer, papriky a cibuli jemně nakrájíme a lehce osmažíme na másle. Přidáme nakrájené houby a oloupaná pokrájená rajčata. Krátce podusíme a zalijeme rajčatovým protlakem, který jsme zředili stejným množstvím vody. Osolíme, opepříme a vaříme třicet minut. Filé dáme do druhého kastrolu, podlijeme horkou vodou. Přidáme citrónovou šťávu, celou cibuli a povaříme. Hotové filé zalijeme omáčkou a posypeme drobně nasekanou pažitkou. Příloha: opečené brambory.

Žádné komentáře:

Okomentovat