23. dubna 2010

Pstruh Maggi na víně

4 porce vykoštěného pstruha, 2 dcl bílého vína, 1 červenou papriku, 1 zelenou papriku, 2 stonky řapíkatého celeru, 1 balení Maggi Harmonie Chuti, 1 červená cibule, 1 balení Maggi Omáčky Boloňské, 1 balení zakysané smetany
Vykostěného pstruha nakrájíme na kousky.Do kastrolu nalijeme víno a přivedeme do varu. Přidáme Maggi Harmonii Chuti, nakrájenou zeleninu, promícháme a přivedeme do varu. Na zeleninu položíme kousky pstruha, přiklopíme pokličkou a asi 1 minutu dusíme. Pak vypneme přívod tepla a necháme asi 5 minut bez odklopení pokličky stát. Hotové porce pstruha dáme stranou a do kastrolu nalijeme Maggi Boloňskou omáčku. Omáčku zjemníme zakysanou smetanou .

Žádné komentáře:

Okomentovat