Kapra naporcujeme na podkovy a obalujeme ve směsi. Zbytek směsi nalijeme na kapra a necháme uležet (stačí 3 hodiny). Pak porce obalíme v polohrubé mouce s grilovacím kořením a smažíme v rozpáleném oleji.
Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
15. dubna 2010
Vánoční kapr
1 větší kapr, 4 lžíce tatarské omáčky, 1 lžíce plnotučné hořčice, 1 lžíce solamylu, 1 lžička pepře, 1 lžička drceného kmínu, 1 lžička pálivé papriky, 1 lžička soli, 3 prolisované stroužky česneku, šťáva z poloviny citronu, 0,5 dl piva, polohrubá mouka, grilovací koření, olej na smažení
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat