Očištěné šípky s pomerančovou kůrou a skořicí necháme 10 dní vylouhovat ve vodce. Scedíme je, do výluhu přilejeme vychladlý cukrový sirup (cukr svaříme ve sklenici vody), protřepeme a rozlijeme do lahví. Likér má zlatožlutou barvu.
Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
1. února 2011
Šípkový likér
Očištěné šípky s pomerančovou kůrou a skořicí necháme 10 dní vylouhovat ve vodce. Scedíme je, do výluhu přilejeme vychladlý cukrový sirup (cukr svaříme ve sklenici vody), protřepeme a rozlijeme do lahví. Likér má zlatožlutou barvu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat