Kapra naporcujeme na podkovy a obalujeme ve směsi. Zbytek směsi nalijeme na kapra a necháme uležet (stačí 3 hodiny).Pak porce obalíme v polohrubé mouce s grilovacím kořením a smažíme v rozpáleném oleji
Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
4. března 2010
Vánoční kapr pikantní
1 větší kapr,4 lžíce tatarské omáčky,1 lžíce plnotučné hořčice,1 lžíce solamylu,1 lžička pepře,1 lžička drceného kmínu,1 lžička pálivé papriky,1 lžička soli,3 prolisované stroužky česneku,šťáva z poloviny citronu,0,5 dl piva,polohrubá mouka, grilovací koření,olej na smažení
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat