Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
6. července 2012
Chlupatá zelňačka
Umixujeme 3 oškrábané brambory, přidáme hladkou mouku, strouhanku, vejce a osolíme. Uděláme hustší těsto, které nabíráme lžící, tak tvoříme knedlíky a vkládáme je do vroucí vody. Asi po dvou minutách uvolníme knedlíky ode dna hrnce a dovaříme.Do vody s knedlíky dáme zelí a krátce povaříme. Nakonec zalijeme šlehačkou (nezahušťujeme moukou, voda, ve které jsme uvařili knedlíky, je zahuštěná). Tuto zelňačku míváme k obědu na Štědrý den.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat