18. června 2012

Kachni prsíčka po čínsku z mandarinkami

600 g vykostěných kachních prsíček, 100 g mandarinkového kompotu, 2 lžíce kukuřičné moučky, vejce, 2 lžíce sójové omáčky,2 lžíce suchého vermutu, špetka Glutasolu, 3 lžíce oleje, sůl
Kachní prsíčka pokrájená na nudličky promícháme ve směsi z rozšlehaného vejce, kukuřičné moučky a sójové omáčky. Necháme je 30 minut marinovat. Pak je osmahneme po všech stranách na oleji, přidáme dílky mandarinek a po chvíli zalijeme kompotovou šťávou smíchanou s vermutem a Glutasolem a krátce podusíme. Podáváme s rýží. Obměna: Místo kachních prsíček můžeme použít kuřecí nebo krůtí prsa.

Žádné komentáře:

Okomentovat