8. února 2010

Krůtí minirolka se zeleninovou rýží

400 g krůtích prsou,1 lžíce pikantní hořčice,100 g mozarelly,lžíce sekané řeřichy,olej, sůl, mletý pepř, ocet, cukr,100 g rýže,400 g mražené orientální směsi,5-6 rajčat

Omyté a osušené maso zlehka naklepejte, osolte, dochuťte pepřem a potřete hořčicí. Na plátek prsou položte
kousek mozarelly, posypte řeřichou, maso srolujte,pevně sepněte párátkem nebo svažte režnou nití. Na rozehřátém oleji opečte rolku ze všech stran, podlijte vodou a duste do měkka. Rýži přeberte, zalijte vodou a uvařte. Mraženou zeleninu přelijte vroucí vodou,mírně osolte a nechte přejít varem nebo ji připravte v páře. Slijte a promíchejte do hotové rýže.Omytá rajčata nakrájejte na dílky a zalijte sladkokyselou zálivkou

Žádné komentáře:

Okomentovat