Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
17. února 2010
Suchary
Na míse šleháme do husta čtvrt hodiny 2 celá vejce, 11 dkg práškového cukru, 2 tlučené hřebíčky. Pak přidáme 12 dkg bramborové moučky Solamyl, špetku strouhané pomerančové kury, lžičku kakaa a 4 dkg hrubě sekaných lískových oříšku. Vše promícháme zlehka vařečkou. Sucharové tvořítko vytřeme máslem, vysypeme strouhanou žemlí nebo moukou, hmotu do něj srovnáme a pečeme zvolna 40 minut do ružova. Upečený vychladlý nakrájíme v řezy, posypeme je lehce vanilkovým nebo skořicovým cukrem a podáváme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat