Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
16. února 2010
Teplý bramborový salat
1 kg brambor ve slupce uvaříme, oloupáme a nakrájíme na tenké plátky. 10 dkg slaniny nakrájíme na kostky, vyškvaříme a procedíme. Procezené sádlo dáme pak na kastrol, přidáme strouhanou cibuli, osmažíme, přidáme podle chuti sul, pepř, ocet a smetanu; do této horké omáčky dáme nakrájené brambory a častěji jimi zamícháme. K tomu se hodí pouze brambory lojovité, tzv. salátové, nikoli moučnaté
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat