Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
16. února 2010
Slovenský jarní bramborový salat
Asi 1 kg nových brambor nebo rohlíčku uvaříme, oloupáme a vychladlé nakrájíme na kolečka. Osolíme je a jen trochu okyselíme slabým vinným octem. Zvlášt na tvrdo uvaříme 3-4 vajíčka, vybereme z nich žloutky a dobře je utřeme s 1 lžicí hořčice, přidávajíc po trochách 1/4 l kyselé smetany, až vznikne hustá omáčka. Podle potřeby osolíme a přimícháme sekanou zelenou petržel a hodně pažitky, nebo aspon trochu strouhané cibulky. Pak brambory a omáčkou promícháme a necháme asi 2-3 hodiny rozležet; nahoře sypeme sekanými zbylými bílky.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat