2. června 2012

file na másle

4 kousky rybího filé, 60 g másla, 2 lžičky plnotučné hořčice, menší cibule, lžička karí, šťáva z 0,5 citrónu, sůl, mletý pepř, olej

Plátky filé rozmrazíme, opláchneme a osušíme. Každý osolíme a opepříme. Máslo utřeme s hořčicí, kořením, citrónovou šťávou a vmícháme drobně pokrájenou cibuli. Z alobalu ustříhneme 4 velké kusy, každý potřeme uprostřed olejem, položíme kousek filé a položíme na ně čtvrtinu máslové směsi. Pořádně zabalíme, položíme na plech a dáme do vyhřáté trouby upéct (20 minut při 200°C). Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Žádné komentáře:

Okomentovat