Filé nakrájíme na plátky,osolíme,okmínujeme,potřeme utřeným česnekem a poprášíme moukou. Prudce je osmahneme po obou stranách v rozpáleném oleji, podlejeme trochou vody a pod pokličkou dusíme do měkka. Nakonec zjemníme máslem. Podáváme z vařenými brambory a salátem.
Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
23. ledna 2017
Filé na česneku s kmínem
800 g filé, 6 stroužků česneku, 2 lžíce oleje, 2 lžíce másla, 2 lžíce hladké mouky, mletý kmín,sůl
Filé nakrájíme na plátky,osolíme,okmínujeme,potřeme utřeným česnekem a poprášíme moukou. Prudce je osmahneme po obou stranách v rozpáleném oleji, podlejeme trochou vody a pod pokličkou dusíme do měkka. Nakonec zjemníme máslem. Podáváme z vařenými brambory a salátem.
Filé nakrájíme na plátky,osolíme,okmínujeme,potřeme utřeným česnekem a poprášíme moukou. Prudce je osmahneme po obou stranách v rozpáleném oleji, podlejeme trochou vody a pod pokličkou dusíme do měkka. Nakonec zjemníme máslem. Podáváme z vařenými brambory a salátem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat