Očištěné porce kapra osolíme, okmínujeme, pokapeme citronem a necháme 20 min. uležet. Obalíme v mouce a prudce osmahneme na oleji. Porce kapra vložíme do pekáče a zepečemme na másle cca. 20-30 min. v rozpálené troubě. Podáváme s bramborovou kaší a řeckým salátem.
Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
23. ledna 2017
Kapor na kmínu
kapr,sůl česneková a papriková, kmín, hladká mouka, olej, máslo, citron
Očištěné porce kapra osolíme, okmínujeme, pokapeme citronem a necháme 20 min. uležet. Obalíme v mouce a prudce osmahneme na oleji. Porce kapra vložíme do pekáče a zepečemme na másle cca. 20-30 min. v rozpálené troubě. Podáváme s bramborovou kaší a řeckým salátem.
Očištěné porce kapra osolíme, okmínujeme, pokapeme citronem a necháme 20 min. uležet. Obalíme v mouce a prudce osmahneme na oleji. Porce kapra vložíme do pekáče a zepečemme na másle cca. 20-30 min. v rozpálené troubě. Podáváme s bramborovou kaší a řeckým salátem.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat