Drobně nasekanou cibuli osmahneme na 50 g másla dožluta. 10 minut povaříme odřezky z ryb ve 1/4 l vody, do níž jsme přidali mošt, citron a sůl. Cibuli prolisujeme přes síto, přidáme 2 lžíce procezeného vývaru a smetanu. Promícháme, ochutíme mušk. oříškem, pepřem, solí a hořčicí. Ve zbytku procezeného vývaru 5 min. povaříme ryby. Přeložíme do grilovací misky, přelijeme omáčkou, posypeme strouhankou, vmícháme zbytek másla a grilujeme do zhnědnutí. Ihned podáváme obložené topinkami.
Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
23. ledna 2017
Plátky á la deauvillaise
1 kg plátků z mořské ryby, 3 cibule, 80 g másla, 1 dl jablečného moštu, plátek citronu, sůl, 1/4 l smetany, muškátový oříšek, pepř, lžičku francouzské hořčice, strouhanky.
Drobně nasekanou cibuli osmahneme na 50 g másla dožluta. 10 minut povaříme odřezky z ryb ve 1/4 l vody, do níž jsme přidali mošt, citron a sůl. Cibuli prolisujeme přes síto, přidáme 2 lžíce procezeného vývaru a smetanu. Promícháme, ochutíme mušk. oříškem, pepřem, solí a hořčicí. Ve zbytku procezeného vývaru 5 min. povaříme ryby. Přeložíme do grilovací misky, přelijeme omáčkou, posypeme strouhankou, vmícháme zbytek másla a grilujeme do zhnědnutí. Ihned podáváme obložené topinkami.
Drobně nasekanou cibuli osmahneme na 50 g másla dožluta. 10 minut povaříme odřezky z ryb ve 1/4 l vody, do níž jsme přidali mošt, citron a sůl. Cibuli prolisujeme přes síto, přidáme 2 lžíce procezeného vývaru a smetanu. Promícháme, ochutíme mušk. oříškem, pepřem, solí a hořčicí. Ve zbytku procezeného vývaru 5 min. povaříme ryby. Přeložíme do grilovací misky, přelijeme omáčkou, posypeme strouhankou, vmícháme zbytek másla a grilujeme do zhnědnutí. Ihned podáváme obložené topinkami.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat