Štiku očistíme, vykostíme, stáhneme a omyjeme. Nakrájíme na porce a uvaříme je ve slané vodě. Potom porce dáme na teplý talíř, polijeme horkým sardelovým máslem, posypeme jemně sekanou zelenou petrželovou natí a podáváme.
Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
31. ledna 2017
Štika na sardeli
1 kg štiky, 10 dkg másla, 3 dkg sardelové pasty, sul, zelená petrželová nať
Štiku očistíme, vykostíme, stáhneme a omyjeme. Nakrájíme na porce a uvaříme je ve slané vodě. Potom porce dáme na teplý talíř, polijeme horkým sardelovým máslem, posypeme jemně sekanou zelenou petrželovou natí a podáváme.
Štiku očistíme, vykostíme, stáhneme a omyjeme. Nakrájíme na porce a uvaříme je ve slané vodě. Potom porce dáme na teplý talíř, polijeme horkým sardelovým máslem, posypeme jemně sekanou zelenou petrželovou natí a podáváme.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat