Kapra naporcujeme a do nožem udělaných podélných zářezů zasuneme slaninu. Osolíme, obalíme v nastrouhaném perníku. Pak na másle osmahneme cibulku do skelna. Poté obalené kousky kapra vkládáme spolu s cibulkou a kořením do alobalu. Nakonec podlijeme pivem a v pečeme v troubě.
Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
23. ledna 2017
Kapr na perníku a pivě
4 porce kapra, sůl, 50 g perníku na strouhání, 40 g slaniny, 1 cibule, bobkový list, několik celých pepřů, 4 hřebíčky, 2 dcl světlého piva, 40 g másla
Kapra naporcujeme a do nožem udělaných podélných zářezů zasuneme slaninu. Osolíme, obalíme v nastrouhaném perníku. Pak na másle osmahneme cibulku do skelna. Poté obalené kousky kapra vkládáme spolu s cibulkou a kořením do alobalu. Nakonec podlijeme pivem a v pečeme v troubě.
Kapra naporcujeme a do nožem udělaných podélných zářezů zasuneme slaninu. Osolíme, obalíme v nastrouhaném perníku. Pak na másle osmahneme cibulku do skelna. Poté obalené kousky kapra vkládáme spolu s cibulkou a kořením do alobalu. Nakonec podlijeme pivem a v pečeme v troubě.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat