Kapra očistíme. Tymián smíchame se solí, mletým pepřem, lisovaným česnekem a 1 lžicí oleje. Směsí natřeme porce ryby, uložíme do pekáčku, pokapeme citrónovou šťávou, posypeme strouhankou a poklademe vločkami másla. V troubě prudce upečeme. Ryba může být pečena i vcelku. Podáváme s brambory.
Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
23. ledna 2017
Kapor s tymiánem
4 porce kapra, olej, 1 lžička tymiánu, 2 stroužky česneku, sůl, mletý černý pepř, citron, máslo, strouhanka
Kapra očistíme. Tymián smíchame se solí, mletým pepřem, lisovaným česnekem a 1 lžicí oleje. Směsí natřeme porce ryby, uložíme do pekáčku, pokapeme citrónovou šťávou, posypeme strouhankou a poklademe vločkami másla. V troubě prudce upečeme. Ryba může být pečena i vcelku. Podáváme s brambory.
Kapra očistíme. Tymián smíchame se solí, mletým pepřem, lisovaným česnekem a 1 lžicí oleje. Směsí natřeme porce ryby, uložíme do pekáčku, pokapeme citrónovou šťávou, posypeme strouhankou a poklademe vločkami másla. V troubě prudce upečeme. Ryba může být pečena i vcelku. Podáváme s brambory.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat