Šťávu z pomeranču smícháme s karamelovým cukrem, skořicí a hřebíčky a pomalu zahříváme. Krátce povaříme. Procedíme, přidáme červené víno a znovu zahříváme až k bodu varu. Přilijeme rum a horká nápoj rozdělíme do nahřátých sklenek na punč.
Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
31. ledna 2017
Punč z červeného vína
2 lžíce slabě zkaramelovaného cukru, proutek skořice, 2 hřebíčky, 1/4 l červeného vína, 4 likérové sklenky rumu
Šťávu z pomeranču smícháme s karamelovým cukrem, skořicí a hřebíčky a pomalu zahříváme. Krátce povaříme. Procedíme, přidáme červené víno a znovu zahříváme až k bodu varu. Přilijeme rum a horká nápoj rozdělíme do nahřátých sklenek na punč.
Šťávu z pomeranču smícháme s karamelovým cukrem, skořicí a hřebíčky a pomalu zahříváme. Krátce povaříme. Procedíme, přidáme červené víno a znovu zahříváme až k bodu varu. Přilijeme rum a horká nápoj rozdělíme do nahřátých sklenek na punč.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat