Jednotlivé kaštany seřízneme na špici a dáme vařit. Měkké kaštany vyndáme, oloupeme a najemno rozsekáme. Ke kaštanům přidáme změklé máslo, cukr, marmeládu a vanilinový cukr. Vše důkladně promícháme a rozdělíme na dílky. Z jednotlivých dílků vyválíme válečky nebo nakrájíme kostky, které obalíme v cukru a kakau.
Blog na kterém jsou recepty na pečené i nepečené cukroví na Vánoce. Na blogu dále naleznete nejenom recepty na vánoční cukroví, ale i další recepty na přípravu jídel a nápojů, pečení při detailech a mnoho jiného.
21. července 2016
Kaštanové válečky nebo kostky
300 g jedlých kaštanů., 70 g másla., 100 g pískového cukru., 1 – 2 lžíce ovocné marmelády (rybíz., jahoda., …)., ½ balíčku vanilinového cukru., krupicový cukr a kakao na obalení
Jednotlivé kaštany seřízneme na špici a dáme vařit. Měkké kaštany vyndáme, oloupeme a najemno rozsekáme. Ke kaštanům přidáme změklé máslo, cukr, marmeládu a vanilinový cukr. Vše důkladně promícháme a rozdělíme na dílky. Z jednotlivých dílků vyválíme válečky nebo nakrájíme kostky, které obalíme v cukru a kakau.
Jednotlivé kaštany seřízneme na špici a dáme vařit. Měkké kaštany vyndáme, oloupeme a najemno rozsekáme. Ke kaštanům přidáme změklé máslo, cukr, marmeládu a vanilinový cukr. Vše důkladně promícháme a rozdělíme na dílky. Z jednotlivých dílků vyválíme válečky nebo nakrájíme kostky, které obalíme v cukru a kakau.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat