Bylinky omyjeme, posekáme, smícháme s hořčici, 2 žloutky, olejem a strouhankou. Osolíme, opepříme. Troubu předehřejeme na 200 stupňů. Maso omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme, potřeme bylinkovou hmotou a dáme na plech vyložený alobalem. Pečeme 15-20 minut. Uchováme horké. Na holandskou omáčku přepustíme máslo a pěnu sebereme. V horké vodní lázní prohříváme za stálého míchání limetovou šťávu, víno a zbývající žloutek. Zašleháme tekuté máslo, přimícháme limetovou kůru, osolíme a opepříme. Omáčku a maso podáváme s brokolici a opékanými bramborami.
Příprava 30 minut, pečení 20 minut, na osobu 440 kcal, 29 g bílkovin, 29 g tuků, 13 g sacharidů
Žádné komentáře:
Okomentovat