19. srpna 2016

Hrudky s műsli

Na 45 kousků si připravíme: 300 g hořké čokolády., 300 g műsli., 2 lžíce oleje na alobal., 45 papírových bílých a hnědých košíčků., alobal.,
Nejprve nožem nahrubo nasekáme čokoládu. Dáme ji do kastrůlku a v horké lázni rozpustíme. Ještě teplou ji smícháme s műsli. Větší tác vyložíme alobalem a potřeme olejem. Pomocí dvou lžiček vykrájíme z lehce čokoládové hmoty hrudky. Poklademe je vedle sebe na alobal a necháme zcela uschnout. Hotové hrudky vložíme do papírových košíčků, dáme je do krabičky, přikryjeme fólií a uschováme na chladném místě.
Doba přípravy cca 25 minut., kousek asi 250 kJ / 60 kcal

Žádné komentáře:

Okomentovat