10. června 2012

Nepečená bábovka s rybízem,angreštem a višněmi


ovocná hmota: 40 dkg směsi černého a červeného rybízu, angreštu a vypeckovaných višní, 200 ml vody, 15 dkg cukru, vanilkový cukr - vše rozvařit a zahustit vanilkovým pudinkem, můžeme přidat 2 plátky želatiny, nebo část želatiny z tvarohové hmoty, aby byla hmota soudržnější) 
tvarohová hmota: 50 dkg měkkého tvarohu, 1 ušlehaná šlehačka, vanilkový cukr, 10 dkg cukru -sešlehat dohromady a přidat sáček v troše mléka rozpuštěné sypké želatiny (20 g)
Bábovkovou formu vyložit potravinářskou folií, nalít prochladlou ovocnou hmotu, na ni cukrářské piškoty, 1/2 tvarohové hmoty, opět piškoty a navrch zbylou tvarohovou hmotu. Důkladně vychladit.

Žádné komentáře:

Okomentovat