Těsto a drobenka jako v předešlém receptu http://cukrovinavanoce.blogspot.sk/2012/06/rybizovy-hrneckovy-kolac-hop-do-trouby.html
250 g měkkého tvarohu, asi 150 ml mléka, vejce,50 g práškového cukru (nebo hnědého), trochu nastrouhané citronové kůry, asi 2 lžíce másla, špetka soli, 50 g rozinek
Těsto a drobenku připravíme stejným způsobem jako v předešlém receptu. Tvaroh rozmixujeme nebo umícháme s ostatními surovinami a nalijeme na připravené těsto, které předem rozložíme do nízké mísy remosky s pečicím papírem. Na krém rozložíme rozinky (předem namočené aspoň na 15 minut v trošce rumu nebo ve vodě, aby změkly) a navrch dáme drobenku. Pečeme v předehřáté troubě asi 40 minut.
Žádné komentáře:
Okomentovat